Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Az akarat diadala, avagy prózamondó verseny a Széchenyiben

Verseny hátán verseny a suliban! És ez jó! Nagyon jó! Felébreszti bennünk az "alvó oroszlánt", rendet tesz a fejünkben mit is gondoljunk önmagunkról. Tényleg akkora ászok vagyunk adott témában, mint gondoljuk? Ez most komoly kérdés. A legtöbbünk megfutamodik a válaszadás, azaz a verseny elől. De van aki beleáll a feladatba, mert érdekli, hogy a fantázia világon túl mire képes. Legyen az akár egy nem oly népszerű pálya, mint a helyesírás, vagy a szépkiejtés, esetleg a prózamondás.

Ez utóbbi témában rendezett iskolánk versenyt, kutatva, s egyben mutatva is a szépen, pontosan és kifejezően beszélő tanítványainkat. Jó hangulatú délután volt, amely után az ember elégedetten és hálával tekint a Teremtőre. Ma is jó volt Széchenyis diáknak és tanárnak lenni!

Boldogan tárjuk a suli és a széles világháló nyilvánossága elé prózamondó versenyünk eredményét és az eseményen készült fotókat. Gratulálunk tanulóinknak a tehetségükért, az eredményekért és a befektetett munkáért, kollégáinknak pedig köszönet a felkészítésért! Szép munka volt!

GALÉRIA